Hoe kan ik lid worden van Digimores?

Digimores of ook wel de Werkgemeenschap Leraren Ethiek genoemd is enkel bedoeld voor wie binnen het onderwijs een rol speelt in de vrijzinnig humanistische levensbeschouwing.

Concreet is dit portaal enkel bedoeld voor:

  • Alle leraren Niet-confessionele Zedenleer in lager, secundair en hoger onderwijs
  • Alle leraren Niet-confessionele Zedenleer in opleiding in bovenvermelde onderwijsniveaus
  • Belangrijke actoren binnen de vrijzinnig humanistische levensbeschouwing en doorgaans met een rol binnen het onderwijs.

Sommige lerarenopleidingen vinden het belangrijk dat eerstejaarsstudenten met eigen vaardigheden, eventuele stage-ervaringen en inzichten vanuit de opleiding lesmateriaal opstellen helemaal vanaf het begin en dus zonder de mogelijkheid om grote stukken over te nemen uit iets wat al bestaat. Je kan hierover debatteren, uiteraard respecteren wij deze richtlijn.

STAP 1: Klik rechtsboven op ‘aanmelden/account aanmaken’ 

registreren

STAP 2: Vul de formuliervelden in

Je komt op de registratiepagina terecht. Hier lees je best eerst de tekst die toelicht wie wordt toegelaten tot het ledengedeelte en wat je eventueel moet doen wanneer je niet tot een standaard geautoriseerde groep behoort.

registratieprc

 

» Vul alle velden volledig en correct in. Kies als gebruikersnaam gewoon je voor- en achternaam(!). Zorg dat de mailbox van jouw e-mailaccount nog voldoende ruimte heeft en het ingevoerd e-mailadres nog recent gebruikt werd.

Wanneer alles correct ingevuld werd kies je voor ‘Registreren’

reigstreren

Bij een succesvolle registratie zie je een bevestigingsbericht waarin staat dat jouw aanvraag nog goedgekeurd moet worden. Wanneer je aanvraag door een beheerder werd goedgekeurd ontvang je een e-mailbericht. Zorg voor alle zekerheid dat het adres ‘postbode@digimores.org’ is toegevoegd aan de lijst met veilige afzenders.’

Het onderwerp is steeds ‘[Digimores.org] Registratie goedgekeurd

goedgekeurd

In het bericht zelf staat jouw gebruikersnaam en het wachtwoord.

email

Je krijgt ook een link waar je rechtstreeks kan aanmelden. Uiteraard kan je ook gewoon surfen naar de website en rechtsboven klikken op ‘Aanmelden’.

Het wachtwoord kan je nadien nog wijzigen. Hierover kan je een artikel vinden in de helpdesk.