Welkom op DigiMores 3.0

Feest! Want sinds 15 augustus spreken we van DigiMores 3.0. Om allerlei technische redenen én omdat stilstaan achteruitgaan betekent, heeft het DigiMoresteam het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nieuwe site voor jullie.

Ontdek hieronder wat we allemaal hebben uitgespookt.

Lees verder

Sapere Aude! 2014-2015: PriVacY

We know what you did last summer! Althans, de kans is reëel dat iemand alles kan achterhalen wat je hebt gedaan, waar je bent geweest, met wie je op vakantie was, … Nieuwe technologieën brengen steeds –onvoorziene- ethische vragen met zich mee. De camera’s op gsm’s brachten ons de burgerjournalistiek, maar mag een burger een agent filmen die iemand arresteert?

Lees verder

Fakkeltjes 3.0

Ook de Fakkeltjeswebsite heeft deze zomer een metamorfose ondergaan en draagt een nieuw hip digitaal kleedje. De kinderen vinden er nog steeds dossiers van de voorbije jaargangen, filmpjes, stripjes en oplossingen van de spelletjes. Vanaf dit schooljaar komt er bij het verschijnen van elk magazine ook een quizje online met vragen over het dossier.

Lees verder

Wij gaan van start!

Ben je benieuwd naar hoe een collega leerkracht N.-C. Z. zijn/haar werk aanpakt? Wil je graag ideeën uitwisselen met andere collega’s? Willen jullie samen een project uitwerken, traject afleggen, … ? Tijd om deel te nemen aan regionale bijeenkomsten!

Ontdek er hier alles over of lees verder om meer te weten over de opstart van de regionale ontmoetingen in de provincie Vlaams-Brabant.

Lees verder